• TER EIKE 18, STADEN • T 0499 10 32 77

  • DEPOORTER DEMPSEY : OUDE METALEN • RECYCLING • OUD IJZER • AFBRAAK METAALCONSTRUCTIE

FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een familiale onderneming die persoonlijk contact met de klant voorop stelt.

Naast een concurrerende prijs en een vlotte en correcte afwikkeling garanderen wij dat wij een uitstekende partner zullen zijn voor de afvoer, verwerking en inzameling van uw oude metalen. Naast handelaren, bedrijven en instellingen kunnen ook verenigingen en particulieren bij ons aanleveren.

RECYCLING

Ons bedrijf beschikt over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van deze belangrijke secundaire grondstoffen. Metaalrecycling is één van de eerste vormen van hergebruik en zal in de toekomst steeds belangrijker worden voor de maatschappij. Het recuperatieproces behoedt het milieu voor nog grotere afvalstromen en zorgt ervoor dat de uitstoot van broeikasgassen zoveel mogelijk wordt beperkt, immers hersmelten vergt minder energie dan het bewerken van ertsen.

DEPOORTER

Een goede service en persoonlijk contact met onze leveranciers en afnemers zijn bij ons vanzelfsprekend. Een familiebedrijf en een modern en uitgebreid machinepark, behoren tot de ankerpunten van Depoorter. Naast het aanleveren op ons bedrijfsadres kunnen wij ook zorgen dat het materiaal op lokatie wordt afgehaald, zowel in West-Vlaanderen en daarbuiten. Wij beschikken over eigen containerwagens en kraanwagens en plaatsen desgewenst containers van verschillende afmetingen.